Praet Brigitte

Hallo,tijdens mijn ziekenhuisopname was ik zeker gerust dat Volo en Karolien met liefde en zorg werden omringd,zodat ik dus me kon richten op een spoedig herstel.
Dit droeg zeker bij aan mijn snelle thuiskomst en nu genieten met mijn 2 schatten.Hartelijk dank en een pootje van hun !

Erwin abbeloos (Brussel)

Simba is drie weken lang gebleven. Nog nooit eerder zijn wij zolang uit elkaar geweest. Je bent altijd wat bezorgd over hoe het zal verlopen, vooral omdat Simba, gezien zijn niet zo mooi verleden (achtergelaten, mishandeld) en de medicatie die hij om de andere dag nodig heeft, nogal wantrouwig kan zijn, hoewel hij heel vlot omgaat met mensen en katten die hij niet kent. Ik kreeg regelmatig een update van Corinne en dan is de “papa” wel gerust. Het heeft enkele dagen geduurd vooraleer Simba vertrouwd was met de nieuwe omgeving, de nieuwe “mama” en de nieuwe speelkameraadjes maar blijkbaar heeft hij zich toch ontpopt tot de lieve en aanhankelijke kater die ik ken. De zorgen en de aandacht die Corinne voor de dag legt, is legendarisch. Een warm persoon met veel geduld, professionaliteit die de geheime wegen van onze viervoeters met gemak bewandeld en zo ook Simba heeft weten gerust te stellen. Zo erg dat Simba niet meer met mij terug wou! Na een kort gevecht tussen Simba en “de stoute papa”, heb ik hem uiteindelijk toch terug mee naar huis gekregen. En ik heb een mooie, rustige en gezonde Simba teruggekregen. Een vakantieoord in Herne om niet te vergeten. Aan iedereen in de Sherazade kamer en het kattenhotel in Herne, van ganser harte een warme bedankt voor de goede zorgen en de aandacht die onze vrienden krijgen.

Gremlins-Farm